Serviceaftale med en elektriker – Derfor kan det være en god idé

find elektrikkerfirmaMan skal have respekt for el både i hjemmet og på arbejdspladsen, da det kan være livstruende og skadeligt, hvis du kommer i kontakt med strøm på en forkert måde. Hvert år lider tusindvis af mennesker af brand eller skader forårsaget af elektriske fejl, og det er derfor det er så vigtigt at fokusere på el sikkerhed i hjemmet og på arbejdspladser for at undgå el ulykker.

På begrundelses af at strøm er farligt at håndtere og lovkravet om autorisation, så kan det være en god idé at indgå en serviceaftale med et elektrikerfirma. Når du som ansvarlig for en ejendom indgår i en serviceaftale med et elektrikerfirma så kan du nemlig være mere sikker på, at der også er styr på den lovpligtige del. Da det elektrikerfirma som du hyrer også udfører kontrol at dine el-installationer og sørger for at alt er i orden.

Prioriter den elektriske sikkerhed for at undgå el ulykker

En uddannet elektriker, er en person som har taget en længere uddannelse, hvor uddannelsen består af et grundforløb, som tages på en erhvervsskole og varer i 20 eller 40 uger, samt et hovedforløb, som veksler mellem et praktikforløb og et skoleforløb. Og det er derfor en udlært elektriker forstår hvordan man håndterer el på en sikker måde og har stor erfaring med lokalisering og udbedring af eventuelle elektriske fejl og opdager dem før skaden opstår akut som regel.

En elektriker arbejder hurtigt og effektivt med dine behov i fokus. Har du børn, kan de også sørge for, at elsikkerheden blandt andet også omfatter stikkontaktbeskyttende og installerer jordfejlsafbrydere i de anlæg, hvor der mangler.
Andre fordele ved at indgå i en serviceaftale

Fordelene med at indgå en serviceaftale er mange. Af praktiske årsager så er der også en god idé at vælge en lokal elektriker når du søger efter en fast elektriker, f.eks. hvis du bor i Hellerup, vælg f.eks. Norh elektriker Hellerup. Så er hjælper sjældent langt væk hvis du har brug for hurtig hjælp ved et akut opstået problem med el. I hovedstadsområdet er der ekstra mange penge at spare gennem at vælge en lokal elektriker, da timerne og timeprisen dermed starter at tælle allerede når elektrikeren sætter sig i bilen på vej til din adresse. Hvis du bor i København, så ved du nok at der mange gange opstår kø i trafikken.

Nogle andre fordele ved at indgå et samarbejde med en elektriker er

  • Med en fast mand tilknyttet, undgår man også spildtid hvor forklaring og rundvisning er nødvendigt.
  • En fast elektriker eller montør går direkte til opgaven, og ved hvad det drejer sig om og hvor de skal fejlsøge, hvis de er tale om et akut problem.
  • Der kan være opgaver, som en ekstern elektriker ikke har kompetencerne til at udføre. Du undgår at bestille den forkerte elektriker, gennem at bestille den rette elektriker med de rette kompetencer på forhånd.
  • Du bliver som regel prioriteret af det elektrikerfirma som du har indgået en serviceaftale med.